Lunch downtown

Just nu sitter jag och Lesia och delar en rostbiff baguette i downtown Houston i Discoverygreen. Ni förstår inte hur härligt det är! 22 grader och galet soligt! Man känner lukten av restaurangerna som grillar och vattnet från fontänerna, underbart! En riktig sommardag i Sverige. Det enda som skulle är de höga skyskraporna och folket som försöker åka skridskor i den lilla rinken, även fast isen smälter. Just nu är det verkligen dröm, jag vill inte tillbaka till Sverige :P

Snart ska vi iaf fara på ett litet utbyessmöte med troligtvis bowling. Mitt mål är att fråga hur man gör när föräldrarna ska komma och hälsa på i slutet av året samt att stanna längre.

Helt galet när vi körde hur vi hade taket öppet så man känner värmen och svalkas av vinden samtidigt som vi dunkar massa musik och sjunger! Haha min vmamma är underbar!!


Kommentarer
Postat av: Julia

Vad menar du med stanna längre. Att du vill det eller dina föräldrar när de kommer? :)

2012-11-19 @ 02:36:40
Postat av: Maya

Låter härligt att stanna längre, om Du kan det. Inte för att Dina föräldrar kanske vill det, dom vill nog ha hem Dej. Men för att Du borde "passa på" medans Du är ung och inte har familj själv. Att inte ha nån som väntar härhemma (menar då ev. pojkvän) och inget speciellt som kräver att man åker hem, so you go for it girl! Min son ska ev. flytta utomlands och jobba, så jag stödjer hans beslut fullt ut att passa på medans han är ung och inte har barn/familj. Passa på!!! Chansen kanske inte dyker upp igen!

2012-11-25 @ 16:37:22
URL: http://maypel.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0