Pep-Rally

Idag har jag lärt dessa underbara men outbildade amerikanarna vad House musik är... Det är verkligen deprimerande hur dom i princip inte har någoon aning om vad det är. Dom har ju inte ens någon aning om typ dom kändaste som knappt skulle räknas som House, men ändå!! Så hela min historia lektion gick ut på att lära dom om musik... Bra musik. Dom fick lyssna och dom fick typ panik och ba "ooooh i can hear the drop". Berättade att det är sånt som vi spelar på "svenska fester" (inte rapp som dom spelar här) och det första dom utbryter är "oh so you guys must totally do x (extacy)" när jag svara nej får jag som svar "How can you listen to this kind of music without it?!". Där har ni våra kära amerikaner... Ibland vet man som inte vad dom tänker. Och det var ju inte direkt som att dom försökte dlja vad dom sa för vår lärare heller, liksom hej, när ni börjar snacka om "Oh so you do the white?" så passerar det en viss gräns. Men välkommen till USA.

Så förutom mitt försök till att få mina Texans att byta från 2 Chainz till SHM så hade vi Pep-Rally på skolan idag. Det är något som skolan fixar innan några Football matcher där våra cheerleaders och Gold Dusters (dance-team) uppträder och gör en massa saker i skolans stora gym. Idag tog ca 8 cheerleaders upp varsin football-player till mitten av hallen, och band för ögonen på dom. Varsin cheerleader skulle då pussa football spelaren på kinden... Istället för att dom gjorde det kom plötsligt killarnas mammor fram från ingenstans och gav dom pussen på kinden. Haha alla i hela hallen skrek och skrattade! Mammorna gick ut igen och killarna behöll deras ögonbindel, och fram kom istället deras tränare (män) och ställde sig framför dom. Nu fick var och en av killarna gissa vilken cheerleader som hade pussat dom och därefter tog alla av sig ögonindeln och såg de fina tränarna framför sig. Hahaha killarna fick typ ångest och gud så underbart att se deras miner. För att lugna ner pojkarna kom deras mammor tillslut fram  :) Svårt att beskriva men det var kul att se. Sedan fick vi ett litet uppträdande av några fina asiatiska killar, kan ni gissa vad dom gjorde? Precis, gangnam style. Haha börjar blir något less på den där alltså.

Snyggingarna.. Tyvärr bland det bättre av urvalet i skolan.. inte för att ni ser så mkt

Haha sämst bild, men detta är det nämsta "svensk fest" man komme här...


SÄÄÄMST bilder, koncentrerade mig inte direkt så mycket på att ta bra. Men något fick ni ju iaf se :)

PussKommentarer
Postat av: Maya

Oj, tror dom där att svenskar partar med tunga droger liksom..? :O Och vad har musik med droger att göra egentligen? Oooh...my gosh!

Kul med bilder :) Ha det gott och var rädd om Dej!

2012-11-04 @ 18:05:09
URL: http://maypel.wordpress.com
Postat av: Maya

Oj, tror dom där att svenskar partar med tunga droger liksom..? :O Och vad har musik med droger att göra egentligen? Oooh...my gosh!

Kul med bilder :) Ha det gott och var rädd om Dej!

2012-11-04 @ 18:05:10
URL: http://maypel.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0