Here's my number so call me maybe

Jag har haft riktigt fullt upp idag och har inte hunnit vila över huvud taget. Steg upp, tog en snabbdusch, hann inte ens föna håret klart innan jag Skypeade med pappa i sådär 1.5 h till kl halv 2. Var riktigt härligt att snacka med han, och första gången på 2 månader jag såg han också. Samma gamla pappa med samma gamla humor, var härligt att bara snacka av sig. Sedan var det bara att stress-fixa sig till kl 2 då vi skulle fara och ta en massa kort. Vi fick köra en bra bit, förbi Sugar Land. Må jag säga att jag nästan började gråta när vi körde förbi där eftersom att jag kännde mig hemma där genom att bara köra igenom. Sjukt, men fick bara en speciell känsla. Tror det var detta mer öppna landskapet med lite "lugnare" känsla, äldre byggnader och mer natur som fick mig att känna mig hemma. Jag bevisade verkligen mig själv att jag inte är en "small town" girl, även fast Sugar Land inte är litet. Iaf så for vi till Richmond och tog kort. En riktigt gammal stad med igenbommade affärer osv. Som om vi helt plötsligt var i en annan värld. Allt var lugnt, inte allt för långt ifrån oss var det en massa folk som träffades, satte igång radion i deras truck och bara chillade. Efter ett tag kom det fler till deras lilla gäng och ååh det är verkligen så jag tänkte att mitt år skulle vara haha. Efter sådär 3 timmar hade vi tagit x antal många kort och jag var såå exhausted. Me det var bara hem och vända i dörren eftersom att vi skulle fara till The Haunted House

Älskar verkligen att i princip direkt vi kom dit och stod i kön för att köpa biljetter kommer det folk som jobbar där och skrämmer en. Hahaha asså dom är verkligen utklädda! Inte nå Sexy-Bunny här inte. Utan mer som Butchers, riktigt äckliga Zombies, Mental-patients etc. Usch för en av dessa män som verkligen kom tx gång på gång och verkligen ville skrämma sönder oss... Och när en uschig zombie kommer upp bakom en och bara står där ett tag, lutar sig sedan fram och typ luktar en på nacken, börjar säga några random ord och går sakta förbi. Liksom WTF?! Dock så kan jag inte säga att en av slaktarna var speciellt hemsk då han gick förbi i sitt förkläde och jeans utan tröja... Jodå väldigt skrämmande ;) Haha låt mig tillägga att detta var innan vi ens hade gått in. Först var det dock en labyrinth som man skulle gå igenom och ass fan om man gick fel! Hatar verkligen när man ser dom långt där borta och dom kommer gåendes mot en och helt plötsligt börjar springa...
Innan man gick vidare från labyrinthen var man tvungen stå i ännu en kö och vänta. I kön lite längre fram la vi märke till några lite snyggare killar. Eller alla la märke till dom men det var först när Christina sa att "ser ni killarna där borta" som alla började skratta och erkände att vi redan sett dom. Men iaf efter några minuter till och lite mer stirrande från Toni's sida så kommer en av dessa killar fram till oss (dom var liksom på andra sidan repet) där jag och Toni stog närmast. Fick frågan hur gamla vi var, eller asså visste inte om han kollade på mig ellen henne, men iaf, vi svarade. Fick sedan frågan om jag ville gå med han genom the haunted house. Haha tackade något efterblivet nej. Och när pöjken frågade efter mitt nr, och jag inser att den e död och att jag inte kan mitt nummer lät det som en riktigt brutal diss. "hej umm, min mobil är död och jag kan inte mitt nr. sorry" Haha stackaren gick där ifrån. Men när vi sedan möttes igen sträckte Christina fram sin telefon till han och ba: Detta är hennes nr. Härligt att man hookar killar tom @ The Haunted House. Och än en gång, skulle svenska killar verkligen ha the balls to do that?... Själva Huset var riktigt azm. Alla masker och olika rum var riktigt bra gjort. Haha armkrok med Alex hela vägen så nu har jag typ träningsvärk...


Appropå det så har jag nu börjat lista ut vfö min vsyrra är lite smått less eller vad man nu ska säga. På 2 dagar har hon sagt 7 ggr (ja jag har räknat) att jag "steal her men". Bland dessa 7 var 2 helt allvarliga medans resten skulle vara "på skoj". Liksom jag fattar vinken, inte för att jag faktiskt tar dom från dig, eller för att jag är interesserad av den sortens killar du är interesserad av. Samt att hennes kompis Toni som jag träffade för 2a ggn idag bjöd mig på en redan planerad nyårs-fest... Min Vsyrra hade inte blivit inbjuden, nog för att hon blev det när hon skrek "What about me?!!!"... Även fast jag inser att hon som ensambarn inte är van lite competition osv så borde hon ändå inte bete sig bitchig mot mig. Det är inte som att jag faktiskt gör någonting mot henne med flit.

Värsta novellen hära... Men nu ska jag sova XoXo
Oh Yeah, We're Badass!!

Christina, Megan, Alex et Moi


Ber om ursäkt för massa ego-pics, men vet inte riktigt hur mycket bilder jag kan lägga upp på dom andra... Men här har ni lite bilder iaf :D

Äntligen helg!!

Efter en lång och väldigt slitig vecka så är det äntligen helg. Tackar gudarna för detta! Och tur som det är så är vi lediga på Måndag också. Egentligen skulle vi vara lediga den 8:e på Columbus Day, men vi har den dagen nu ist. Detta behövs nog eftersom att jag imorgon kl 8 på morgonen far till ett "woman's shelter" och ska vara volontär där eftersom att som utytesstudent ska man tydligen ha 5 timmars community service. Jag känner mig inte alls speciellt taggad att inte få sova på min kära lördag, men vad gör man inte som den ängel man är...
Så idag har jag och Lesia bakat cupcakes till detta, lite sådär kul ändå :) 

Jag har fått börja i mina vanliga lektioner idag så snart ska jag vara i kapp igen efter 4 dagars provtagande. I min Government klass är jag numera "president", eller jag är så att säga våran "political party leader". Jag förstår verkligen inte hur dom tänkte där när jag måste stå i en dabatt... Vote for Sara the Swede!!
Annars så lärde jag ut lite svenska i min  U.S. History klass eftersom att vi jämt är klara 20 min innan the bell rings. Helt ärligt är läraren där så himla schysst att han till och med dag mig extra poäng för det. Kan ju dock inte säga att han är så himla "lärare" eftersom att man som Coach måste även vara lärare i andra ämnen också, + att han är 24 år och har troligtvis inte riktigt studerat för att vara lärare.
Under min sista lektion blev det ett lite random Skype samtal med lite underbara vänner från Sverige. Det bröts hela tiden och var lite konstigt att jag satt mitt i lektionen, men det var ändå såå härligt att snacka lite med dom. Och eftersom att jag är ledig måndag får vi väl ta och skypea mer!!

Låt mig även säga att jag idag för första gången såg Magick Mike!!! Oh My GOD! Helt okej må jag säga, vilket ändå är en underdrift. Liksom hallå, vem kan inte tycka om det där?! Tycker bara att dom kunde ha visat Joe Manganiello lite mer. Hello Hottie, kan du ha en lite mer perfekt kropp eller? Mums...  Och inte kan vi glömma otroligt heta Channing Tatum, liksom hur i gudars namn kan han dansa sådär? Han skulle nog fan min celeberty crush om jag hade någon. Nog snackat om det, jag ska väl ändå hålla en rätt barnvänlig nivå här..


Over And Out from the all American Swede

It takes a Bitch to know a Bitch

Dessa TAKS test tar verkligen kol på mig!! Ca 3 timmar varje dag sitter jag där... Idag var det "Sciens" vilket jag inte ens ar en lektion i här. Liksom alla termer osv är ju helt annorlunda, så där satt jag och försökte lista ut vad ORDEN betydde mer än vad svaret var. Usch tacka gud att det bara är en dag kvar, sen är det bara att klara lektionerna och sen hallå graduation ;)
Annars så rullar det väl på som vanligt, men känner att snart så kommer jag typ få ett bitch utbrott på min vsyrra. Liksom det är verkligen det där klassiska ensambarnet syndromet, vilket jag inte tål. Hon är helt toppen ibland men sen kommer det dagar då den sidan kommer fram och hon säger saker som "sara kan du knäcka min rygg (eller vad det nu heter)" om och om igen tills jag gör det, liksom när jag gick på toa innan så fick jag inte ens vara ifred utan hon satt i vardagsrummet och fortsatte skrika... Liksom vafan låt mig gå på toa i fred!! Haha men whatever, antar att det blir som ens egna familj, man bråkar med sina syskon.

Sen så ska nog jag och Nicole fara och fixa våra naglar snart, båda är i behov av nagelvård!! Förhoppningsvis blir det snart så man slipper gå runt och skämmas + att jag vill göra nå annat. Vi ska nog också fara och köpa halloween kläder eftersom att det är nu om en vecka. Längtar!

Sorry för tråkiga inlägg, men har verkligen inte ork eller tid i veckan :) puss

At a given moment, I open my eyes and exis

Lördag var kul, men kan till en början säga att jag inte passar in med "konst folket" Utställningen var i Cory's chefs hus.. Eller om man nu kan kalla det "hus". Han bor alltså ovanför Four Seasons, ett väääldigt lyxigt hotell. Han hade utsikt över i princip hela downtown plus lite till, samt att om man tittade ner så hade han en pool.... Det var väldigt "överklass" och så även folket. Matchen efter var lugnt mer min stil och det var så himla coolt. Fyrverkerier efter varje mål vi gjorde, balonger som flög ut på planen som motsåndarna trampade söner och blev utbuade av hela stadion. Folk som skrek allt vad dom kunde, dom flesta påverkade av olika sorters alcohol. Allt var liksom så mycket. Coolast av allt var ju att vi vann!! Efter det blev det ju party, eller ja typ nå sånt, mer typ födelsedags firande. Han som fyllde år + vi var de enda vita, resten var perser. Men maten var gudomlig. Liksom lite mer normal mat, dom hade till och med köttbullar!!! kärlek till denna familj alltså! När dom flesta hade fått i sig några drinkar och började dansa någon sorts persisk dans så drog vi oss hemåt. Det var inte riktigt något för oss.

Söndag blev det inga foton eftersom att Lesias bil började varna för någonting och vi då inte ville riskera att köra downtown. Därför blev det mer av en städar-dag samt att vi tvättade Christinas bil. När Christina jobbade for jag och min vmamma och levererade hennes middag, och eftersom att hon jobbar på ett glass-ställe så fick vi ta hem gotta. För mig blev det världens godaste Reese's Peanutbutter Cups & Oreo sundae och Lesia fick en äppel paj-sundae.
Detta satt vi och mumsade på medans vi kollade på det nyaste avsnittet av Vampire Diaries. Det är en otroligt positiv sak med USA. Du behöver inte vänta på att nästa avsnitt ska komma ut.

Idag hade jag första delen av mitt "TAKS" test, vilket är som nationella. Jag måste ta detta för att kunna ta graduation. Idag var det Engelska, imorgon Matte, onsdag Naturkunskap och torsdag samhällsvetenskap. Jag har det på morgonen och man har hur lång tid på sig man vill. När man är klar går man till sina vanliga lektioner. Normalt är detta inte vanliga test-perioden utan den är till för de som inte klarade förra årets i april, men jag gör tydligen bort det nu, vilket leder till "hallå sovmorgon till kl 11" när resten har dem. Det är Juniors som tar dessa, så alla seniors har sovmorgon medans dom gör proven!!

Tro det eller ej, men under de senaste två dygner har det hänt någonting. Jag vet inte vad det är men det är som om någonting plötsligt släppte. Plötsligt känner jag mig ännu mer hemma i familjen, och jag tror aldrig jag varit så här säker i skolan hitils. Vet inte vad som hände men jag tror det är nu jag verkligen kan börja njuta av det jag har här. Jag kommer till och med på mig själv med att tänka på att jag kommer sakna att vattnet luktar klor när man duschar. Haha vet att det låter dumt, men jag förknippar doften med en av de bästa sakerna jag vet: Simma.

Okej, nog yrande för nu. Jag måste vara utvilad till matten imorgon. Wish me luck!! Godnatt

On My Way

Ska strax iväg på någon sorts konstutställning som jag blev bjuden att följa med på, har egentligen ingen aning om vad det egentligen är. Efter så far vi vidare och ska se på en fotbollsmatch, Houston Dynamos vs Philadelphia Union. Tror det kommer blir otroligt häfitig eftersom att det är så himla stort. Efteråt var det tydligen någon fest för Cory's vän, så det blir nog en lång dag! Skulle egentligen behöva sova, men ääh vafan detta blir kul!

Har iaf hunnit Skypea lite med min underbara syster Jessia för första gången på 2 månader. Det var riktigt härligt att bara snacka lite, även fast det inte blev så länge då hon skulle iväg på fest. Blev absolut chockad när hon började ta på sig typ täckisar, men sedan började man förstå att det är minusgrader hemma medans det är "kalla" 27 här. Fick sedan snacka med mamma också, det är kul att snacka av sig om vad som har hänt på senaste tiden, och ja jag fick veta ett par nyheter, dom flesta låt det dåliga hållet. Men just nu så orkar jag inte tänka på det. Fick även säga hej till Linus och min underbara broder <3 Haha han vill verkligen att jag ska komma hem under jul, men tyvärr funkar det inte riktigt så :)

Till alla lördags-folk, kom ihåg. Varannan vatten!!

Ja må han leva...

Helt otroligt Pappa, åren kommer och åren går och här är ännu ett. Om jag kunde så hade jag ringt och börjat sjunga ja må han leva, och sedan fråga om jag ska fortsätta sjunga, sådär som du brukar göra (även fast ingen kan slå din vackra stämma) :) Jag tänkte börja beskriva dig, men vet knappast vad jag ska skriva. Jag antar väl att det är som att jag skulle beskriva mig själv. En av de goaste någonsin men om det är någonting som du stör dig på så finns det inget som kan dölja det. Många kloka ord har jag hört men även flera ogenomtänka saker. Liksom, det är det jag tänker och det låter rätt för mig, visst borde alla andra fatta? Ellerhur? haha. Men vi pratar samma språk, något som inte alla förstår. En man som är så beslutsam att om han vill få någonting gjort så gör han det, spelar ingen roll vad det är. Du ska jämt ha svar. Jag har alltid sett upp till dig över hur stark du är (inte muskler, för där vinner jag lätt), liksom det känns alltid som du vet exakt vad som behöver göras, även fast det är svårare än vad man tror. Och din humor, haha saknar att skämta med dig typ varje dag... Du är även en av de mest underliga människorna, du skulle lätt välja en skoterresa uppe i fjällen i stället för en solsemester i Thailand, jo jag vet hur härligt en fjällenresa kan vara, men hur jag än gör så kommer jag jämt tillbaka till stugan med isbitar till fötter, tänk istället att man kan gå barfota i stranden utan att frysa! Och dom gångerna du sagt "när du tar hem killen för första gången, säg till mig innan så att jag kan lämna bössan framme", och när du skrattade åt att nå sotare eller dy hade kommit in och du hade en massa skott framme på hatthyllan så dom hade typ gått ut igen, du tyckte dom var sååå löliga. 
Antar att jag som sammanfattning kan säga att jag ser upp till dig och jag älskar dig så otroligt mycket <3 
Så GRATTIS på födelsedagen, och hoppas att Jessica gjorde som jag sa och gav dig en kram från mig <33

I princip 2 månader sedan denna bild var tagen <3
Jag älskar dig pappa!! Grattis på födelsedagen!!

Puss

Stress

Jag har alldeles för mycket att göra i veckan och jag håller verkligen på att stressa sönder. Direkt när jag kommer hem från skolan är det verkligen bara att sätta sig med läxorna. Läxor som ändå inte blir helt gjorda eftersom att jag inte kan alla regerings saker här i usa. Just denna läxa är även en "major grade" vilket jag kommer faila på. Go Sara! Haha men ne, jag tycker verkligen om skolan och så, men veckan har bara varit lite väl mycket och jag måste verkligen få tid för att andas. Jag har inte ens tid att höra av mig till Sverige. 

Annars så var dagen bra, jobbar med riktigt härliga människor i min Govt klass just nu där vi sprang runt och lekte  med denna enorma "butcher paper" rulle. Haha vi dog av skratt när Charlie skulle försöka balansera den där på en hand men istället tappade den på huvudet... Kanske inte så roligt just nu, men då när man inte har något annat att göra så är det otroligt kul.
Direkt efter lunchen var den en "Firedrill" eller nej det var ingen drill men vi vet inte riktigt vad det var. Direkt efter jag har haft min lunch så är det en till lunch, och skolan sätter aldrig fire drills på luncher. Antagligen var det någon idiot som satte igång alarmet.
Sen i Engelska 4 var det verkligen en av de mest random händelserna någonsin. När vi satt där och hade pluggat klart det papper våran vikarie hade get oss plockar en kille, helt från ingenstans, upp en cello. Där sitter han och spelar ett tag tills några börjar lägga till beat med hjälp av pennor och böcker osv. Redan då var det sådär: vad är det som händer. När det tillslut var detta coola beat ställer sig en av killarna upp och börjar rappa. Sådär som man bara ser i filmer, ni vet där dom hittar på texten som det kommer. När han tillslut valde att sluta så fortsätter en annan kille osv. Jag trodde verkligen att jag var med i någon sorts High School Musical fast lite mer ghetto. Har även en video på det där men kan inte lägga upp den nu.

Don't worry, be happy

When angry, count four; when very angry, swear

Såå ja jag har varit borta från bloggen i några dagar nu, men har helt enkelt varit för sliten för att skriva. I söndags for vi på våran lilla photo shoot och hade riktigt härligt, även fast det började regna så att det förstörde allas hår. Jag ska försöka lägga upp bilderna här på bloggen så snart som möjligt. Nästa söndag ska i nog dra igen och ta en massa kort, får se hur det blir :)

I måndags gick jag då till denna "kvinna" som skulle fixa mitt schema. Men nej, det skulle absolut inte funka! Normalt är jag bra på att diskutera, och försökte verkligen få fram orsaken och få svar på mina frågor, men nope, blev behandlad som skit. Fick till och med sagt rakt i ansiktet att "du är inte så speciell", jo men tack där trevliga du... Mådde rent ut sagt piss efter detta eftersom att hon minst sa ett par till kränkande saker. Hon förtjänade ett par välsagda svenska ord på vägen ut. Så min Vmamma bestämmer sig för att mejla min riktiga councelor och berättade om hur det hade gått till och att "om någon som jobbar med barn har personliga problem så bör dom inte jobba där"  och att jag minst sagt är speciell för alla som känner mig, min familj, och dom (min vfamilj), vi fick till svar att: Nu har jag personligen fixat Saras schema. Är det verkligen så jääää**a svårt att fixa det direkt så man slapp allt det där?!

Jag är verkligen oerhört sliten och behöver en ordentlig vila, men sånt finns inte här omkring. Har läxor som måste göras men det är verkligen så att jag nästan somnar på soffan kl 7, och då har jag ändå gjort läxor fram tills dess.

Hade några kuliga saker jag tänkte dela med mig av men är för trött för att komma ihåg. En sak jag kan bjuda på är att här kan man känna varandra i ca 2 veckor innan man blir tillsammans, därefter är man ihop i ca 2 veckor innan man gör slut och allt är så himla dramatiskt. Liksom snälla, funderat på att faktiskt lära känna varandra innan? Och du där i Historian som frågade om jag skaffat kille under helgen, säg mig, skulle jag ha träffat en kille på 2 dagar och gått och blivit tsm med honom? Sorry jag går inte lågstadiet, men tackar som frågar.

Haha Godnatt <3

Your heart is my piñata

Bråkade lite med skolan i Fredags, om ni ville veta. Helt plötsligt ändrade dom mitt schema, inga major things men jag blev ändå rätt irriterad. Liksom det enda dom hade gjort var att byta engelska-rärare/klass 2a perioden. Hatade verkligen den nya läraren och kännde verkligen hur mycket sämre jag mådde dirr efter lektionen (första ggn jag hade den). Jag som utbytesstudent har det "tillräckligt jobbigt" med engelskan som det är, och sedan så flyttar dom mig till en ny lärare som har andra utlärnings metoder osv. Nej, jag accepterade inte detta och gick direkt till min councelor efter skolan och berättade som det var (plus lite extra dramtiska effekter) bla det som jag precis sa, typ: Hur tänker ni när ni flyttar en utbytesstudent som engelskan är tillräckligt svår för.... Tydligen hade dom bara försökt "jämna ut" klasserna och jag hade bara blivit fast i det där, men ändå hade det precis kommit en ny kille till min klass dagen innan?... Ne, jag accepterar bara inte detta och jag blev tillsagt att gå till en annan tjej på måndag morgon. Jag kommer nog ta till lite tårar och "but I'm an exchange student" to help my case. WML!

I alla fall så var jag ute på en sådär 1.5h promenad idag i de fina 30 graders hettan. Helt underbart med lite extra motion. Jag tog med mig kameran så jag kan visa er lite :) annars så har jag och min vmamma varit runt lite på Costco och the supermarket mm.. lite bra att ha saker. Här kan man verkligen fara ut och se ut som kom och hjälp mig och ändå inte bry sig. Liksom jag bor i en mega stad där inte ens en fjärde del av dom jag träffar kommer se mig igen, så därför for jag i mina gym-kläder och uschiga hår, plus no makeup, ber om ursäkt till alla jag träffade, men I just don't give a shit. Annars har vi bara slappat, ätit pizza och sett på film. Vi kollade även igenom en massa bilder. Det känns verkligen som att jag kommit närmare min vmamma på sista tiden :)
Ps. Om ni undrar varför vi gör en massa saker utan min vsyrra så är det så att hon jobbar typ hela tiden, så det blir oftast bara jag och Lesia.

Imorgon ska jag, min vmamma, Karissa och hennes mamma till en park och ta en massa kort. Mestadels senior pictures på Karissa, men jag jojnar så då blir det väl lite bilder där också. Kommer nog bli hur kul som helst! Karissa är en sån där energetic tjej som växer i mina ögon, hon är väl i princip som mig antar jag, och folk jag gillar att hänga med, så kommer nog bli lite kuliga bilder också!! :P


Parken

Parken
Mitt Område (Y)
Våran sjö/parken (varav namnet Willowlake)
Volleyboll parken!

NattiNatti

We'll be coming back for you one day

Basically en vanlig skoldag, som det är nu för det mesta. Jag har liksom börja fixa det här med High School. Eftersom jag nu har ett fungerande am nr så är det även lättare med skjuts och om jag ska vara med någon. Under lunchen var jag iaf och skaffade min Senior Dogtag. Houston är ju då en militär-stad om man säger så, ungefär Boden fast ett par gånger större, så här i skolan står det militärer vid ett bord under lunchen några gånger under veckan för att locka folk till att jojna. Men just idag kunde man som Senior gå under sin lunch och fixa en school dogtag, enda var väl att dom inte riktigt lyckades med att stava mitt efternamn rätt, fick ett fint c där också, men helt ärligt bryr jag mig inte, det är mer som ett minne, inget annat :)
En sak som ni kanske förstått är att amerikanare är väldigt stolt över sitt land vilket man märker när det jämt är någon som kör omkring med en flagga på bilen, men inte nog med det, jag bor ju även i Texas. Vi är nog dom mest patriotiska någonsin så här slänger vi även in en lone star flagga. Och låt oss inte glömma det heligaste och viktigaste du någonsin kan ha: Nämligen någonting som visar vilket Football lag du håller på. När Houstons "Texans" spelar är det verkligen galet här! Alla går runt i sina Texans jerseys och senare ser du fullvuxna fulla män på söndagarna mitt på dagen sittandes på flaket på sin truck och höra dem skrika hur mycket dom älskar laget och att dom ska vinna osv. Tyvärr är det även vid dessa evenemang det sker mest bil-olyckor...
Nu fick ni en liten snabbtitt i en amerikanares fan-liv!

Iaf så när jag kom hem från skolan fick jag ett sms från min värdmamma att jag skulle komma ut, lite smått förvirrad gick jag ut. Hittade henne ståendes på andra sidan grannens tomt och ville att jag skulle komma. När jag väl kom dit så såg jag dessa enorma frukt-träd. Nej här är det inte frågan om svenska äpplen, utan mandariner och grape frukt. Fick hem några som grannen skickade med (dock inte riktigt mogna än) och wow, det är så himla coolt. Liksom inte sånt man ser varje dag hemma i svea-rike :)

Cafeterian
Min underbara dogtag, hej mitt namn är Henricksson....
Mandarinträd!!

Mums!!

Godnatt alla svenne-bananer!!

Reality leaves a lot to the imagination

Jag försöker verkligen ta var dag som den kommer och bara go with the flow, men samtidigt vill jag bara att det ska hända saker nu. Liksom jag vill hitta nära härliga vänner, sure jag har väl hittat härliga personer men inte som hemma. Ni vet, såna man kan göra allt och snacka om allt med. Men det går framåt, vänta bara!

Idag på lunchen så var det tydligen ett "bråk", men det enda vi såg var en kille som dom drog iväg till andra sidan cafeterian, eller han följde mer bara med. Vi fick sedan höra att det var han och hans nyligt blivna x som hade börjat "diskutera" och att då någon slängt mjölk på den ena och den andra slängde då vatten på den andra... Lite mellanstadie klass på detta... Men låt mig säga att ingen klagar på att veta att denna kille nu är helt singel eftersom att han, om man nu ska vara ärlig. är en hottie. Woho, veckans snackis!

Btw så har jag funderat ett bra tag nu vem min U.S. History lärare ser ut som, och yey idag kom jag fram till vem det var! Jo ingen mindre än Ezra Fitz från Pretty Little Liars! Så då vet ni ju vad jag tycker om det. Lite smått coolt sådär att dom är så otroligt lika!

Och appropå lika så har jag även en kille i samma historia klass som är en exakt dubbelgångare av en kille jag känner från Luleå! Vill inte outa han, men wow alla tycker dom är så himla lika, till och med Mr. Fitz ;)

Love to ya!

Homecoming

Jag kan ta allt från början. Först for jag och Lesia och gjorde några ärenden medans Christina jobbade sedan kring kl 1 började vi fixa oss och kl 4:30 skulle vi fara och ta kort. Men, eftersom vi är tre tjejer så var vi inte klara förens 5... Iaf vi for till våran sjö vi har bredvid oss och tog en massa kort. Reda efter det var fötterna döda av skorna, men bara att kämpa vidare :P Vi for sedan och hämtade upp Anna och for vidare till Saltgrass Steak House och åt middag vilket då var världens största Chicken Fried Steak vilket är en utplattad stek som är friterad, tror nog jag fick en hjärtattack bara av att titta på den. Jag och Christina gick ut tidigare för att hämta bilen, men den stog inte vart den skulle (vi blev lämnade innan hon parkerade) så vi sprang runt på den enorma parkeringen med skorna i handen och letade efter bilen. En vit truck... så som typ 50 andra på parkeringen, men efter kanske 10 min hittade vi den, hellelujah! Vi hade lite smått panik där ett tag.. Vi for sedan hem igen, borstade tänderna osv och for iväg för att hämta upp en till kompis innan dansen. Väl där var det ganska awkward, väldigt få som dansade och enorma spaces mellan grupperna som faktiskt dansade. Tog ett bra tag innan det kom igång, men ändå ytterst lite. Visst vi dansade och allt, hängde med roliga personer som lärde oss Dougie och Twirk... Dock var i princip den enda låten jag verkligen kännde igen "Danza Kuduro", annars var det väl typ Rack City stuket som spelades. I slutet spelade dom även Cupid Shuffle och Cha Cha Slide vilket är låtar där dom berättar vad du ska göra, så det var väl ändå lite coolt när hela stället dansade samma dans. Dansens tema var tydligen Apocalypse, men det syns inte så klart som dom visar i filmerna. Här var det bara någon skylt och en pappersvulkan. Kl 11 skulle dansen sluta men redan vid halv tände dom lamporna, så vi bestämde oss för att fara hem, och gud vad vi var slut!
 

Me & Christina


Duckface
Sko-Fix
Min Familj
Mina Värdisar <3

Jag och Lesia

<3

Lejonkungen med Bella

Middag

Nu fick ni en liten bildbomb :D

Puss

Hemma

Kom precis hem från min första och sista Homecoming!! Kan sammanfatta det som ungefär discona i 8an fast värre om man säger så. Om vi hade varit i Sverige så finns det inte ett stark nog ord för att beskriva hur slampigt de dansar här. Musiken var i princip bara rapp, och tyvärr var det för lite folk för att det skulle bli en sådär riktig bra "crowd" där man måste tränga sig igenom. Kan även konstatera att svarta killar i överlag dansar bättre (nu säger jag inte att det gäller alla, vet många "vita" som också kan dansa) och dom lärde oss till och med "how to dougie" samt många andra dansstilar. Kul var det och nu kan jag checka av ännu en väldigt amerikansk sak!

Håller på att dö av trötthet, är för gammal för detta!! 

Godnatt/Godmorgon

Förberedande

Förbereder mig för en lång homecoming dag med mycket fix och dans genom att passa på att äta frukost utomhus :D

For iväg till ett outlet mall igår och köpte guld skor till idag, så nu är jag redo! Ohja! Och sen ska vi försöka fixa min mobil idag också.. Att det aldrig funkar...


Homecoming Parade

Efter skolan idag tog jag bussen hem, han vara hemma i sådär 45 min innan min vmamma skjutsade 
mig tillbaka till skolan för the homecoming parade!! Detta är alltså en "parad" där skolans orkester spelar osv, samt massa andra som åker med trucks och släp. Självklart var jag där med Senior ladies i våra rosa tröjor och kasade ut en massa godis. Vi körde runt skolans område och i princip alla stod ute på deras infarter för att kolla och få godis. Låt mig säga att det var mycket High School Spirit!! Vi kom tillslut fram till våran am-fotbolls plan där vi hade pep-rally där det är uppträdanden och introdueranden av en massa lag. Till och med några modiga tränare var med och dansade till "I'm sexy and you know it" mycket vackert.

Förberedanden
Senior Ladies!!

Nicole and I
Briann, Nicole och jag

Uppträdande 
Tränarna shakear ass

Våran lilla bleacher
Och självklart en fan-bild

High School

High School är något som vi "icke amerikaner" drömmer om att uppleva, eller i alla fall de flesta av oss. Om jag ska säga som det är så är skola alltid skola, var du än är! Men ja, High School är speciellt, framför allt i veckan. Med det menar jag att det är Homecoming-Week. Detta är då en vecka då folk klär ut sig med olika teman varje dag, så som för våran skola är det:
  • Måndag - Animal Day (tyvärr var även detta våran Picture-day, vilket betyder att inte många klär ut sig
  • Tisdag - Decade Day
  • Onsdag - Superhero Day
  • Torsdag - Disney Day
  • Fredag - Purple Out (skolans färg)
Personligen så tyckte jag att dom som kom på dessa teman var rätt lama, men jag ska väl inte säga så mycket. Kan knappt klä ut mig pga brist av kläder osv och vi har inte tid att fara och handla det. Men det är ändå kul att se personerna som går full out!

Skolan kan däremot vara rätt cool ibland, och man ser saker som aldrig skulle ske i Sverige, så som när läraren har gått ut ur klassrummet, och från ingenstans börjar en efter en ta olika takter med pennor, händer fötter osv, utan att riktigt tänka på det, ut från ingenstans började snubben bredvid mig beatboxa och asså, haha only in America. Eller när ett gäng killar sätter igån en rapplåt och ställer sig mitt i cafeterian och börjar rappa. Folk här är även mer sociala, som när en jag snackat med en gång kommer och sätter sig vid mitt matbord och börjar snacka med alla om homecoming osv, vi börjar snacka och kom in på nå med lunchen och "bordsplacering", helt plötsligt säger han att kom, jag ska introducera dig för dom han sitter med. Några minuter senare har jag träffat ca 20 nya pers och ska sitta med dom på lunchen. Eller när folk verkar så otroligt blåsta och frågar om Sverige har Kung & Drottning, men om Obama är våran president också...

Även fast det är skola så är den annorlunda, annorlunda människor, stämning, lektioner, tider, respekten, Mr, Mrs, Miss and Coach. Det tar ett tag innan man kommer underfund med allt, och det är inte som i Sverige då man vet hur allt går till, utan nej tex så fick jag veta idag att jag ska vara med på "Senior Ladies" floten imorgon på våran homecoming parade, jag som är ett planeringsfreak har väldigt problem med det. Efter skolan idag var jag iaf och hämtade upp min Senior Ladies Shirt! En underbart rosa liten T-Shirt... Men saker jag köper pga minnen! Därför jag allvarligt funderar på att köpa en Class Ring för ca 800 spän...

Vädret är iaf sjukt här och igår var det "kallt" vilket betydde 27 grader när jag kom hem = en varm sommardag i Sverige. Därför tog jag mina kära läxor och satte mig ute och gjorde dem, helt underbart! Men på Torsdag ska vi vara tillbaka på över 30, i Oktober...

Ska försöka bli bättre med bilder!


Puss O Kram

You have to risk going too far to discover just how far you can really go

Såå, i fredags kom jag och min vmamma hem sent efter att ha farit och handlat och varit till downtown för några ärenden. Jag hann knappt vara hemma innan några kompisar hörde av sig och frågade om jag skulle med ut o hitta på något, helt ärligt var jag så slut så jag ville säga nej, men det gör man inte här. Du måste ta varje möjlighet du får att lära känna fler personer och uppleva mer. Dom kom alltså och hämtade upp mig och vi bestämmde oss för att dra till skolans football-game, men ganska snart insåg vi att vi förlorade stort, så då var det inte lika kul längre. Av 3000 elever kan man väl tänka sig att dom kan sätta ihop ett bra lag? Nej, tydligen inte! Så därför kom vi på att eftersom att jag vill testa spela Football så borde jag fråga, för att även om jag är en ensam tjej som är otroligt dålig och typ inte ens kan reglerna, så borde det ändå inte göra någon skillnad. Därför ska jag fråga en Coach om vad han tycker, jag kan ju åt minstone vara med på någon träning :)

Lördagen var inte så speciell, var själv hemma så tog en spring-tur, promenerade iväg till Starbucks (alla tittar på dig eftersom att du går) och tog och Skypeade med mamma <3 Jag tror vi pratade i sådär 3 timmar eller nå, bara lite allmänt. I början av samtalen försöker man liksom berätta allt som ha hänt osv, och själv fick jag veta att Expert har lagt ner, Åhlens har öppnat i Piteå igen, samt att Rusta kommit till stan, lite allmän fakta. Sedan var det ju självklart lite mer personliga saker också. Efter ett tag blir det bara att man snackar på, nästan som om man hade varit i Sverige! Var tvungen höra av mig till mina vänner också eftersom att jag verkligen saknar dom <3 Och vill verkligen inte att dom ska glömma bort en.. Haha det kanske är löjligt att oroa sig över, men vill inte det ska hända. Liksom deras liv går ju också vidare och dom gör nya saker utan en :(

Idag har vi mest bara tagit det lugnt eftersom att i fortfarande är sjuka, så vi har nu sett Snow White and The Huntsman, säsongspremiären av Grey's samt första avsnittet av Revolution. Alltså en riktig TV-Dag. Jag gjorde läxor, varav en var att färglägga hjärnaktiviteten i en normal hjäna, samt en Kokain missbrukares, det är alltså nr i områdena man ska fylla i med en speciell penna... Vi for även iväg till Target en snabbis bara för att köpa en miniäknare till Christina som kostade 155 dollar!! Fattar ni vilken sjuk summa.... Köpte iaf ett schampoo för att få bort lite av det röda som solen har orsakat :) Kan inte säga att min helg var mer spännande än så, men jag behöver vekligen all vila jag kan få!

Säger även GRATTIS till en av mina närmsta vänner, nämligen underbara Ellen <3 Vi har känt varandra ett bra tag nu, ända sen du snodde min bästis i 2:an ;) Hoppas att alla firade dig extra mycket från mig <3
Har tyvärr inte allt för många bilder eftersom att jag tappat bort mitt usb, men hittade åt några iaf :D


Puss

RSS 2.0