God Jul!

Lör 24/12-11

Sista gången man firar jul på det Svenska sättet såhär innan usa! :D Nästa år blir det Merry Christmas!
Jag hoppas att ni har en fantastik jul och att ni njuter av maten (inte för många dagar bara, haha), Kalle Anka, Knäcken och av alla era nära och kära! Samt att ni ska få öppna härliga julklappar! 
Tänka sig att året gått så snabbt och att tiden sen man började gymnasiet har bara flugit förbi! Under den snabba period har jag hunnit lära känna en massa härliga och otroliga personer, med dom har jag fått många skratt och hoppas att det blir fler!! Nästa år vet jag att jag kommer sakna Sverige och jul med familjen, men jag slår vad om att jag kommer ha det lika härligt där med min andra familj :)
Som sagt, GOD JUL!
Kram


Texas: Preference

Ons 21/12-11

OOMMMGG!! Nu är min ansökan approved av ISE och dom har börjat söka värdfamilj :D
Igår hörde jag att några personer blivit antagna och jag blev depp när jag inte var det :) Meen eftersom att USA är några timmar efter så blev den approved inatt! Jag var bara tvungen att kolla innan jag åkte till skolan :) Först innan jag loggade in var jag helt taggad... sen började jag försöka tagga ner eftersom "tänk om jag inte blivit approved än" men direkt när sidan öppnades så fick jag smått panik och började hoppa runt som en lite 5-åring och kunde bara inte sluta känna ruset och le som ett fån. Jag fick rent panik och var bara tvungen att berätta för någon (kl är då alltså 6:15) haha, men liksom vem skulle jag berätta det för? vem skulle förstå mest och tagga med mig? jo först skrev jag på fb-sidan och sedan sprang jag in till mamma och ba "JAG SKA TILL TEEEXXASSS!!" hahaha hon sov..
Men alltså vilken azm dag kan jag bara säga! Först om USA och sedan att det är lov!
Fråga

Ons 21/12-11

Hej!

Jag har kollat lite på din blogg,
och har läst att du sparat ihop lite egna pengar till ditt utbytesår
och att du ska betala ca 75%(om jag kommer ihåg rätt) själv, resten ska dina
Föräldrar betala, så HUR fick du ihop pengar till det och samtidigt kunna leva lite innan du åkte?
Hoppas du har ett minnesvärt år!
Jodå det stämmer! :) Jag har fått spara pengar från allt, födelsedagar, jul mm ganska länge. Jag har även haft några små sommarjobb samt att jag nu börjat få hela studiebidraget :) Det som gäller är att helt enkelt försöka tänka igenom vad man köper så att man inte slösar för mycket och hetsköper saker, dock går det tyvärr snabbt åt pengar till små saker tex. godis.. Mitt tips är att sätta en summa som du försöker hålla, men nu som vid jul är det såklart att man slösar mer! Gå inte strikt efter summan eftersom att det blir knasigt. Samt att jag har två skillda konton, ett för sparandet och ett för "kortet" vilket gör att jag inte kan gå och köpa för mer än vad jag har på kortet (oftast inte mer än 300kr åt gången) 
Haha just nu känner jag att det är nu, alltså det sista året i sverige man vill göra mest. Man vill hinna göra allt och vara med kompisarna så mycket som bara går!
Tack så mycket!! :D och hoppas det går bra för dig!
Kram!


RSS 2.0