Egna tankar... Lite sådär random

Tor 31/3-11

Jag vet inte riktigt varför men jag har inte fått ett svarskort från Explorius än, vilket får mig på något sätt att tappa den sista sådär "taggen" min utbytesmania har gått ner från kanske 150% till 98% :(
Jag kan då säga att jag fortfarande är taggad men att läsa bloggarna och utbytesstudent.se ligger inte som nr 1 utan som kanske 1,5,menmen... Vi får se om det kanske bara är att eftersom så många 11/12 or fått värdfamilj nu (GRATTIS TILL ER, och skriv gärna så kan jag följa er blogg också,hihi) så kanske jag har hamnat lägre i prioriteringen vilket kanske inte är så kul, men jag är ändå glad för att årets utbytisar får familjerna så snabbt!!
Förra året då man läste bloggar så hade typ inte hälften fått värdfamilj innan juli och om inte senare!
Dock så har jag fått vänta sedan intervjun det 6/2 på svarskort vilket jag ändå tycker är rätt så dåligt gjort, men kan lungt säga att jag absolut inte skulle velat välja någon annan organisation. Men måste ta och snacka med dom igen om jag inte fått det snart!

Och Hanna (http://hannaiusa.devote.se/) så förlåt att jag inte svarat och så (pga indien) men jag skulle gärna vilja länka! Föresten Grattis till antagningen!! Kram <3 

Kram och ha en bra dag!! <3
Btw så har min blogg börjat bli kallad "husa bloggen" lite omkring staden haha :) så söta

This i me... I think

Ons 23/3-11

Fick i uppdrag att jag skulle beskriva mig själv och att eftersom att det skulle vara en bra övning inför usa så, here it goes:

Självsäker 
Aktiv
Rolig
Ansvarsfull

Minnesvärd
Ambitiös
Relevant
Ivrig
Artistisk
Nyfiken
Nogrann
Energisk

Hektisk
Energisk
Närvarande
Real
Intelligent 
Kompis
Snäll
Super
Onormal
Nhaha

Det gick väl sådär... men men det blev i alla fall någonting.

Och föresten så har jag nu fixat en video med bilder och sånt från indien så tryck på play och njut av de ca 7 och en halv minPuss puss och hoppas ni har det bra! Jag väntar fortfarande på papper lr liknande från Explorius, men jag har snackat med dem så det borde ju komma snart!!

Sorry!!

Tor 10/3-11

Jag sitter nu pa ett internetcafe i Indien sa sorry for samst uppdatering och bristen pa de svenska gyllene bokstaverna. Men i alla fall sa kan jag saga att jag inte fatt nagot fran Explorius. Det ar forst nu jag fatt tag pa en dator och kunn skicka till dem. Dett5a blev inget langt lr ett bra inlagg och jag orkar inte klistra in bokstaverna men jag tankte bara uppdatera er lite.

Kramar fran mig och Indien!

Ps. Nu har jag skickat och fatt svar!! Hon skrev att det snart skulle komma och att jag "skulle forvanta mig att aka nasta ar" nu hoppas jag verkligen att jag kom med eftersom att jag skriver detta just nu, haha men jag var bara tvungen att skriva det!! Nu drar jag ivag pa ett party har i Goa!! Later...

RSS 2.0