I know the sun must set to rise


I know exactly where I'm going, Getting closer and closer every day

Sön 22/1-11

Tjobre!

Även fast ni kanske tycker att det låter helknäppt eller konstigt så kan jag säga att jag längtar. 
Längtar efter dagen då jag ska säga hejdå till mina nära och kära, dagen då jag tidigt kommer stiga upp i Piteå, sätta mig i bilen och åka till Luleå och Kallax. Jag längtar efter dom sena sommarkvällarna med dom bästa och skapa minnen som jag aldrig glömmer. Några tårar av saknad men samtidigt miljoner av skratt.
Jag säger inte att det kommer vara lätt att lämna er, men ni kommer alltid att finnas med mig och jag vet att jag kommer se er igen om 10 månader. Jag längtar efter grillkvällar på Norrstrand, Bad-dagar på Piteå Havsbad och att bli sådär häligt brun. Även fast ingen någonsin blir lika brun som Ellen... haha :)
Hur illa det än gör ont i hjärtat på mig när jag ibland tänker att jag måste lämna otoligt härliga folk från klassen och komma hem till några främmande personer, så vet jag att det är värt det.
Det är inte exakt som att ni kommer ha försvunnit! Jag vet att jag kommer sakna och samtidigt kommer längta. Jag vet att det är ett halvår bort, men jag vet även att tiden går fort, och snart kommer jag stå där och säga dom sista hejdå, ge dom sista kramarna och lämna familjen bakom mig på Kallax. 

Pusspuss


Feel So Close

Lör 07/01-12

Tjo alla härliga! och Gott nytt år! :) Äntligen är det 2012 vilket betyder att jag far om lite mer än ett halvår. För ett år sedan skickade jag in Intresseanmälan, så för er som ska åka 13/14 är det bara att anmäla er :D
Jag kan även säga att jag är sååååå avundsjuk på en Exploriusare som precis fått sin värdfamilj!! :D Och nu så blir man så enormt taggad ibland och tänker "då kanske inte min värdfamilj är så långt bort heller" samtidigt som man kan få panikattacker och tänka "Jag kommer säkert få värdfamilj i September som inte ens är min värdfamilj utan en välkomstfamilj som är helt konstig" haha men det kommer säkert bli bra! :)

Vad hade du för betyg när du sökte till utbytesstudent? Hoppas du får det bra där borta! :D

Tack så jättemycket! :D Jag hade i genomsnitt VG kan man väl säga :) Betygen har inte väldigt mycket och göra med om man kommer in eller inte, så länge man har minst G i alla ämnen :)

Vänta... Dom har börjat leta värdfamilj, men du ska till Texas, hur kan du vara säker på det? :O

Självklart är det inte riktigt 100% att jag kommer hamna i Texas, men på grund av att jag valde delstatsval (Texas var nr 2) så börjar dom leta där :) och om dom inte hittar värdfamilj där så fortsätter dom att söka någon annan stans :)

Hoppas ni har det bäst!! Pusspuss

RSS 2.0