I was up so high looking down at the sky

Dagarna rullar på och en massa folk har redan farit.. I alla fall så känner jag att jag behöver göra någonting åt min fina design, asså typ lite mer färg eller någonting sånt. Vill verkligen inte behöva tjorva med den det första jag gör i USA så ska försöka fixa ihop någoting spännande, ni får väl fortsätta titta in ;)
Har varit på trästocks festivalen nu i helgen vilket har gett mig en lite extra boost, samt att träffa flera utbytisar! <3
Såg bla. maskinen och sånt, liksom sista ordentliga chansen att få göra någonting med vännerna innan jag far (dock så blir det ju självkart avskedsfest, var inte rädd) och kan ju säga att det var galet!
Säger bara: Man e sämre på flaggor än vad jag trodde, den var tydligen inte norsk (förlåt otto från danmark), Maskinen samt Trainspotters sågs från första parkett på någons axlar, många fina tags som än lyckas sitta kvar, några ybercoola vakter (spec han som tagade sig som Timbuktu), många nya vänner och nya minnen, TACK ALLA!!!Hälsningar från mig och olli :P

Puss

Sommaren ger inte mycket tid till annat...

Sorry dudes för typ värlens sämsta uppdateringen någonsin, och typ älskar er som ändå tittar in! <3
Iaf så har jag då fått hem mitt visum, och hämtade ut det på fredagen efter (tog alltså ca 3 dagar) :)
Jag har ju då än inte fått värdfamilj vilket får mig lite stressad! Men på något sätt är det väl ändå spännande, liksom tänk när man väl får familj och kanske måste fara innan några dagar. Dock så föredrar jag väl att få VF så snabbt som möjligt. Går liksom runt och hoppas på ett samtal från explorius varje dag, men hemskt nog har jag börjat vänja mig att det inte kommer, men det gör nog en ännu större reaktion när det väl gör! Lovar dock att jag ni får veta direkt när jag fått :D Nu är även tiden för avskedsfester mm. om bara några dagar far dom första! Vill verkligen också börja med det, även fast jag inte längtar att liksom säga hejdå till alla.. 
Har även börjat provpacka lite, och än ser det då rätt bra ut, det är än bara upp i kanske 12 kilo. Dock saknas det en massa godis, typ 5 kilo eller nå :P + då alla småsaker och så.

 
Mitt vackra visum <3 haha

Puss o kraaam!RSS 2.0