JVHS Soccer

Kom precis hem från dagens marathon vilket innehöll bla annant fotboll. Jag tror nog att de roligaste dagarna jag har haft här har varit med fotbollen! Hade iaf skola till 2:30, sen kom min vmamma och hämtade upp mig och vi for vidare in till Downtown Houston för att göra några ärenden. Med den galna fredags trafiken kom vi hem ca 5:30, samtidigt som jag snackade med Luiza (Brasilien) om att fara på matchen ikv som började 7. Helt plötsligt skulle jag vara hos henne 5:50 för att bli hämtade och sedan fara till skolan för att dekorera the field. Käkade på en rekord tid av ca 3 min, slängde på mig lite andra kläder och sen for vi. Väl vid matchen så dekorerade så gott vi kunde innan matchen började. Tror alla utom jag höll på att frysa ihjäl med våra 18 grader.. Men jag erkänner att det blåste storm. Vi mötte det bästa laget i gruppen, men lyckades ändå med 1-1!! ...Even though det var det andra laget som gjorde båda målen..
Som utbytesstudent får man stå ut med udda saker.. På läktaren satt även Junior Varsity från andra laget och ja, dom verkade gilla våran skylt "we love soccer players". Så en av de små pojkarna kom och "diskret" satte sig några rader framför oss och tog kort med han och min skylt (mig och luiza). Tålde verkligen inte det! liksom om du vill ta kort med oss så kan du iaf "ta kort med oss" om ni förstår. Så jag utbrast när han var på väg tbx: You know we can actually take pictures with you if you want to" pojken blev något röd om kinderna men sa "serious?!" och kom sedan och tog kort med mig och min skylt.. Ett tips; om du är en sophmore och jag senior så har du ingen chans.. så du behöver inte komma och be om en kram och mitt nr.
Med det sagt....
Efter matchen gick vi och delade ut browies som vi hade bakat till våra spelare och bestämde oss senare för att fara till Willie's och käkade. Delade nachos och fried pickles (trust me, it's good!) med Luiza och det var massor med folk drån skolan där, så blev bara att gå runt och umgås lite. Fick träffa några killar från Fotbolls laget, dom få som faktiskt ser helt OK ut, så vi satte oss och chillade med dom ett tag. En väldigt lyckad dag, även fast jag varit i full gång från 6am till 12 på natten. Har skrattat och mått så galet bra idag Äkta High School Spirit med planerande av Prom och andra events.

Jag mår så galet bra, livet här slutar aldrig att överraska!

Puss & Kram

Prom Dress Shopping

Jag och min underbara vän Luiza från Brasilien ska strax ut och shoppa prom dresses! Vi är så galet excited! Jag lovar att jag ska lägga ut bilder på alla våra outfits ;)
Puss


Yes, I'm Back

Nu ska jag ta mig tid och äntligen skriva igen! Jag har haft fullt upp med mitt liv här och tiden går så galet snabbt :) trodde nog aldrig att det skulle vara såhär, det går snabbare än vad man tror och nu har jag i princip bara 4 månader kvar här, vilket i sin tur betyder att jag varit här i ca 6... Det börjar märkas att över halva tiden gått efter som att flera utytesstudenter far hem av en eller annan orsak, men man ska göra det man känner för. Själv så har mitt år gått upp och ner, kom ifrån en mindre dipp här ett tag sen men man måste kämpa sig igenom det! Man kommer ingenstans om man inte kämpar för det och ger upp vid första lilla motgång Tror att jag som person blivit mycket starkare och har insett många saker som jag inte kunde se förut. Jag har även börjat uppskatta livet jag har i Sverige, samtidigt som jag inte kan vänta till mitt nästa äventyr som jag i princip redan börjat tänka ut. Klassiskt mig, jag ska alltid ha någonting.

Eftersom att jag bestämt mig för att ta upp det här med bloggandet igen så ska jag bara fortsätta som ingenting har hänt.. Vädret här är så sjukt galet så att nu har jag fått den värsta förkylningen på länge och jag lever på Advil dag in och dag ut. Här i USA och på min skola så har man 3 stycken sjukdagar innan man måste ta alla prov i slutet av året, och just nu ligger jag på en sjukdag. Därför har jag kämpat mig igenom mån, tis, ons, och idag, och usch och fy aldrig igen. Satt och hade feberfrossa på matten så jag kände att jag ville svimma. Självklart simmade jag ju inte heller på träningen måndag eller tisdag. Men som jag är kände jag att jag inte bara kunde sitta och titta på på Onsdagen (igår) så självklart hoppade jag i poolen. Tänkte sådär att 30 minuter eller något sånt inte skulle skada, men jag var dum nog och stannade i poolen hela träningen vilket var nästan 3 timmar. Heja mig som mår sååå mycket bättre idag. Men träningen var kul, vi började med att jag och två tjejer till bävade inför att hoppa in i vattnet så vi räknade ner och hoppade. Under uppvärmningen var det allsång till "She's So High" och lite country låtar. Mycket vackert kan jag säga! Resten av träningen var dock inte lika rolig eftersom att vi bla var tvungen trampa vatten med en medicin boll över huvudet och armbågarna fick inte ta i vattnet.... USCH! sen så spelade vi en massa vattenpolo. Älskar hur elak man får vara då man spelar, snacka om anger management!

Annars så rullar det på och på lördag så ska vi fara och kolla på Prom-Dresses! Jag är såå excited! Och sen idag ska vi på vattenpolo möte i skolan för planering inför säsongen och sen så får vi nog våra baddräkter om några veckor!

Hoppas iaf att ni fortfarande har det bra i kalla Sverige!

Designen på våra suits, och ja det är en dragkedja på ryggen )


Och så här får ni låten så ni också kan få lite nostalgi och allsång


Har saknat er alla! och förhoppningsvis fortsätter jag blogga! 
PussPuss!

Ps. Fick en fråga om instagram, skrev vad jag hette i Q&A men här är det igen, kom ihåg att följa!: Saraaahen

RSS 2.0