Houston Beats

Tänkte dela med mig av lite Houston Music.. Inte riktigt det vanliga.
Vi kan ju inte glömma 2CHAINZ!!!!! Och något lite mer chill

Shine Bright Like A Diamond

ÅÅh alla dessa träningar tar verkligen slut på mig, varje vardag 8-10 på morgonen, och det är fortfarande lov! Vattnet och träningen gör en ännu tröttare än bara träning, men nu vet jag iaf att jag kommer hålla mig i form. Det där med swim team och gå upp i vikt håller inte riktigt ihop, om man nu inte gör så att man äter typ 5 mål skräpmar varje dag, vilket jag nu inte gör. Så hej då mina Amerikanska pounds, jag hoppas vi aldrig ses igen! Och i denna fart kommer jag förhonningsvis bli lite mer vältränad än vad jag varit på ett tag, även fast jag har sportat typ varje dag sedan jag kom hit.

Ni som funderar på att komma hit vet nog redan att här i 'merica är det svårt att undvika dom dära extra kilona. Även fast min vmamma lagar typ världens nyttigaste mat med basically inget fett alls så tror jag att jag har gått upp i vikt. Jag menar hon lagar typ nyttigare än vad min mamma gör (mmm saknar mammas mat) så är min kropp bara inte van vid dessa frestelser. Jag far dock bara ut och äter max 1 gång per vecka till skillnad från många andra som gör det varje dag. Flera av mina kompisar här drar en donken eller dunkin frukost, wings/burgare eller mexicanskt till lunch och så annan skräpmat till middag. Plus att dom tränar inte ens, hur håller dom sig ifrån att bli världens amerikanska fetto-monster?! Även fast jag sett bevis på såna olyckliga personer också, speiellt den där bruden som var tvungen ta upp två platser i matsalen för att hennes rumpa skulle rymmas.. Det är rent tragiskt hur det kn bli så.
Tro nu inte jag menar så som i Sverige, där folk är överviktiga.. Nej här är dom "svenska överviktiga" inte alls speciellt överviktiga, kanska lite mullig...

Haha nu har min trötthet spårat så nu ska jag ta en pn så jag orkar göra någonting resten av dagen :)

Nyår!!!

Gott Nytt År allihopa!!! hur taggade är ni på 2013?! lika taggade som mig? Hoppas det!
Det är helt galet vad mycket jag kommer göra detta år alltså men mer galet är hur snabbt år 2012 faktiskt gick... Känns som det var nyss jag firade nyår med bästa brudarna hemma i Piteå och nu är jag här. Jag skulle mer än gärna summera ihop månad för månad men helt ärligt är jag både för lat för det, samt att jag inte riktigt har tid.
För mig blir det iaf inte och fara ut idag utan vi ska stanna inne och watch the ball drop i NY, förhoppningsvis blir det en massa raketer också.

Där hemma är det redan det nya året och jag hoppas att ni har haft det kul och att ni inte ligger och dör berusad i snön just nu eftersom att jag gärna vill se att ni lever då jag kommer hem också :)

Vad ska jag säga, jag vill tacka alls mina fantasktiska älskade och underbara vänner som har varit med och gjort det här året till en av de bästa, sen min kära familj <3 utan er hade jag inte ens varit här och fått uppleva allt det här Häen fast det har varit både upp och nedgångar så skulle jag aldrig byta bort det mot någonting.. Eller jo om ni också skulle varit här och delat detta med mig så hade det varit bäst. Men om sådär 6 månader så är jag hemma igen och då fan..

Gott nytt år och ha en bra fortsättnig <3

RSS 2.0