New York Part 1

Nu ska jag försöka få ut lite mer bilder osv om NY. Började då att Tisdag kväll fick vi veta att vi var tvungen stiga upp tidigare pga att det var delivery-day, vilket betyder att det är en massa traffik. Vi åkte då in till Manhattan där vi hämtade upp våran guide som var lite smått udda och stressad. Vi fick lära oss om 5th 6th avenue, 51st ja osv. Man hör ju alltid dom säga allt sånt där i filmer osv :) Vi fick hopa av i Central park där vi då gick till Alice In Wonderland statyn och tog kort. Vi gick vidare och det var verkligen coolt hur många som var ute och sprang, tränade, gick med hunden och mycket mer. Så som våran guide hade sagt, Central Park är många New Yorkers back-yard. Innan vi hoppade på bussen igen fick vi lära oss hur man beställer en varmkorv som en riktig New Yorker, vilket blev:Gimme a dåawg... Om man nu ska försöka skriva som det låter. Resten av dagen gick vi runt och försökte säga detta, haha alla måste trott att vi var galna :)

Vi fick gå in i St Patrick's cathedral och wow! Jessica, du skulle tyckt att det var såå härligt!!

For och såg den helt enorma Rockefeller center, ååh allt var så enormt, fanns affärer under marken som var såå lyxiga, och trädgården alltså...

Åkte vidare till Greenwich Village vilket i princip varit en studentstad. Gick förbi huset där "Vänner" utspelar sig, lite coot faktiskt. Efter det blev det litte snab fika och man kunde gå till pizzerian där "Peter Parker" jobbade i första Spiderman.

Åkte tillbaka till lite mer upotown/middletown där vi blev avsläppta för att shoppa. Blev lite så shopping i olika enorma affärer, tog kort med en shirtless heting inne på Ambercrombie & Fitch, Gick till Times Square där jag köpte ett par Converse för under halva priset än I Sverige. Tog kort med Spiderman, Gick till Am. Outfitters vilket resulterade i en bild på mig, Linnea och Frida som hamnade på en stooor billboard!!! Tyvärr hade vi redan börjat springa för att möta upp kilarna på KFC för att sedan springa till bussen. 



 



Trump Hotel
Night At The Museum
Walking in Central Park
Alice In Wonderland, Philip, jag och Linnea :)
Tummen upp!

Central Park Fountain

Central Park
Rockefeller center

Vänner-Huset
NY
Grand Central Station
Yellow Taxi
Boys out Shopping
Sexy guys on the bus
Chilling at the Hotel
Just some bad-ass Bitches

Trooor detta var allt för NY dag 1 :D
Enjoy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0