You don't have to dig deep to find dirt on me

Sön 26/2-12

Måste säga att hur skönt det än är att ha helg, så betyder det samtidigt att man inte kommer få placering. Det är verkligen jobbigt :) haha men det är fler och fler nu som börjar få värdfamilj, så får väl hoppas att min inte är allt för långt bort :) Måste även säga Grattis till Hanna än en gång för nu har hon också fått värdfamilj!! :D
I alla fall så har jag sportlov nu så jag kommer nog hinna kolla min ISE-sida flera gånger per dag, men ska försöka hålla mig till bara 1.. eller 2 :) 

Puss

I'm doin' fine, and I'm plannin' to keep it that way

Mån 20/2-12

Mitt i all feber och förkylning som jag fått av min fina vän Olivia så har jag även gått in i en galen Utbytesmania period :) Vad det är som orsakar det? Skulle nog till stor del säga vädret.. Haha ne men det är sant, när det börjar bli ljust på dagarna och man faktiskt känner solen. Sådär vårigt kan man nog säga :) Nog för att min lilla mania faktiskt kom tidigare iår. Hela jag blir typ glad (nog för att ingen skulle se det just nu för att jag ser ut som kom och hjälp mig) och nu lyssnar jag på musik från tidigare mania-perioder, det är såå härligt! I WANNA BE FREEEEEEE! haha nej nu känner jag att jag spårar, men ni förstår inte känslan! :) Skulle mer än gärna dela med mig, men när ni är på väg att leva eran dröm så kanske ni också känner samma sak :D Har sedan länge bestämt mig att absolut INGENTING ska stoppa mig, och det ska det inte heller! Tror det var när Mamma, Linus och min broder Hampus var på Bali som jag verkligen bestämde mig.

Hur många gånger har man inte hört från släkten och andra personer att "jag tycker inte att du ska fara" till "är det verkligen värt att gå med 96:or" och "du kommer ju garanterat tappat vänner" :) helt seriöst så bryr jag mig inte just nu vad ni tycker! Jag far inte för att DU tycker det, Jag bryr mig inte om det är 96:or, dom kan väl ändå vara schysta, enda saken är att jag inte kommer få gå alla 3 åren med min klass. Och helt seriöst, om dom inte fixar att vara kvar när jag kommer tillbaka så är det väl ett bevis på att dom ändå inte var riktiga vänner? 
Jag fixar det själv. Jag har en egen vilja, mitt liv, mitt val.

Just nu så längtar jag bara så GALET mycket till sommaren! Tänkte också söka feriejobb, men vilken period? 
Period 1: 18/6 - 06/7 Period 2: 9/7 - 27/7 Period 3: 30/7 - 17/8
Antingen 1:a eller 2:a eftersom att jag kanske far till USA under 3:e eftersom att första avresedatumet är 31:a :)
Men då är ju frågan, om jag tar första så missar jag P&L.. men om jag tar andra så känns det som att man missar så mycket av sommaren :) Hjälp tack?!

Sedan är ju även frågan, är det värt att fara på Peace and Love innan USA eller ska jag ta det efter, och kanske satsa pengar på en systemkamera istället? :)

Jaja mkt tankar här... men nu ska jag ge mig, Puss! (Bjuder på en massa utbytesmania låtar)

Empire State Of Mind - Jay-Z, Alicia Keys
Watcha Say - Jason Derulo

Moment 4 Life - Nicki Minaj
Many Of Horror - Biffy Clyro
Naive - The Kooks

Life Is A Highway - Rascal Flatts
Airplanes - B.o.B, Hayley Williams
In The Air - Chipmunk, Keri Hilson
Freedom - Akon

SLEP-Test

Sön 19/2-11

Kom precis på att jag inte skrivit om SLEP-Testet än, nog för att det kanske inte är så speciellt interessant, men jag minns ju själv att man ville veta allt som skulle hända, så jag kan väl berätta lite allmänt.
Vaknade väl kring 10:30 på Lördagen, drog iväg till bussen som gick emot Luleå 11:50. Det var riktigt härligt väder så jag var faktiskt taggad! Kom fram ca en kvart innan så gick direkt till medborgarskolan. Efter ett tag så var vi 5 st härliga pers (tjejer) på plats, vi satt och snackade ett tag osv. Fick provet, (multiple choice) första delen var en hörövning där vi skulle kryssa för meningen som dom sa. Sedan var det massa andra frågor, inte speciellt svårt :) Sedan var det en andra del där man skulle kryssa för vilken bild som stämde in med meningen, och tillslut var det en text där man skulle välja mellan några ord att fylla i meningarna med :) 
Vi avslutade med att snacka lite allmänt om USA, våra föväntningar, frågor mm..
Ändå lite stolt över att i princip vara mest erfaren :D haha ne men det är väl klart att man lärt sig någonting efter sådär 3(?) år med att man bara måste fara.
Vad som är värt att säga är att provet inte är någonting att oroa sig för, du klarar dig riktigt bra även fast du kanske inte har toppbetyg i engelska :) Hmm... annars så har vi fått mejl om ett avresemöte. Liksom ett sista obligatoriskt infomöte innan USA :)
Dom är i Maj, men frågan är då, vilket ska man fara på? Det finns ett i Umeå, men skulle nog nästan hellre fara till Stockholm, bla så är mötet i Umeå 1,5 h kortare så vem vet hur mkt man missar? jaja får väl fundra mer på det..

Javisstja, har en liten sak att berätta men kan nog inte göra det nu... hehe:P

PUSS

If i scream if i cry it's only cause i feel alive

Tis 7/2-12

Tjobre! Inte mkt på USA fronten just nu förutom att jag ska göra SLEP-testet på Lördag i Luleå :)
SLEP-testet är obligatoriskt för alla som ska fara och plugga i USA och är ett engelska test som görs för att kolla hur bra engelska du har. Dom vill ju liksom inte skicka iväg en helt inkompetent människa:P  haha
Iaf så ska jag fara dit och typ chilla men några till mobbade personer här uppifrån som inte kan göra det i Stockholm.. Samtidigt som vi nu gör detta underbara prov så sitter resten av utbytesstudenterna på en träff och typ fikar, kul :)
Annars Då? Jo sådär 48 dagar oplacerad.. I värsta fall e det bara sådär ca 200 dagar kvar t jag får en värdfamilj, så just nu är man inte alls avundsjuk på mina kära utbytisvänner som redan fått..
Livet e då lite mer händelserikt, men hey! Det e ju så det ska va! Liksom fan vad tråkigt man skulle ha om varje dag såg likadan ut, skulle typ avlida :) och måste ju säga att man längtar t sportlovet! Kommer nog spenderas mkt tid i Luleå eftersom att alla i Piteå har lov veckan efter :) Ca -30 ute, känns nååågot härligt att slippa det ett år! Avundsjuka? ;)
Kännde mig allmänt cool idag, så avslutar på rätt sätt:
Piece Out!

RSS 2.0