This old town can slow you down, people taking the easy way

Tis 25/10-11

Jag vet inte om jag har skrivit det, men jag skickade in mina papper (Fre 14) och på måndagen skickade dom ansökan till USA :D Det står fotfarande att den är under review by ISE, men föhoppningsvis börjar som snart leta familj!! 

I alla fall så har jag (eller vi) betalat in den första räkningen :) Den gick på ca 15 000, och jag kan säga att det brändes i plånboken när min del gick på över 10 000... Det var liksom så hemskt att veta att jag helt plötsligt var flera tusen kr fattigare, även om alla pengar jag sparat skulle gå till USA :) 

När vi hade betalat fick jag en liten chock över att jag är så pass nära året. Jag blev nervös över att "tänk om jag får en hemsk familj och att jag tvingas åka hem första månaden" men samtidigt så blev jag galet taggad och glad! Det är ju min dröm att fara, och snart får jag uppleva den! HELT OTROLIGT GALET!!

Normalt så får jag mina galnaste utbytesmania perioder på våren men just nu så längtar jag sååå mycket!!
Jag hoppas vekligen att ni andra blivande utbytisar också taggar lika mycket! <3

En av mina taggarlåtar:
Rascal Flatts - Life is a HighwayKramkram <3

Sara

Utbytesstudent.se!

Just nu så håller dom på att sätta in en massa bloggar på utbytesstudent.se och nu har jag fått min "profil" eller vad det nu ska kallas :) För er som vet så är hemsidan en otroligt bra hemsida för blivande utbytesstudenter! Du får veta allt och lite till, samt att du har möjlighet att träffa fler utbytesstudenter. Här är min profil om ni vill läsa! För er som
också ska iväg tycker jag ska skicka iväg ett meddelande till Oscar så ni också får upp eran blogg!
Jag fick sakerna man skulle fylla i för ett tag sedan... meen jag har bara inte orkat fylla i det, hehe. Men det gick snabbt :)
För er som hittat hit genom min lilla profil vill jag bara säga "Välkommna!!" och hoppas att ni stannar ett tag


Hoppas ni har det bäst! På måndag kommer mina papper vara skickade för genomgång så att de kan skickas till USA!!

Puss puss på er alla underbara!// Sara

ps. vet inte riktigt vad jag ska ta mig till med mi design just nu, så jag föröker att göra några förädringar (än e gång) haha, täkte bara så ni vet!

RSS 2.0