Homecoming

Jag kan ta allt från början. Först for jag och Lesia och gjorde några ärenden medans Christina jobbade sedan kring kl 1 började vi fixa oss och kl 4:30 skulle vi fara och ta kort. Men, eftersom vi är tre tjejer så var vi inte klara förens 5... Iaf vi for till våran sjö vi har bredvid oss och tog en massa kort. Reda efter det var fötterna döda av skorna, men bara att kämpa vidare :P Vi for sedan och hämtade upp Anna och for vidare till Saltgrass Steak House och åt middag vilket då var världens största Chicken Fried Steak vilket är en utplattad stek som är friterad, tror nog jag fick en hjärtattack bara av att titta på den. Jag och Christina gick ut tidigare för att hämta bilen, men den stog inte vart den skulle (vi blev lämnade innan hon parkerade) så vi sprang runt på den enorma parkeringen med skorna i handen och letade efter bilen. En vit truck... så som typ 50 andra på parkeringen, men efter kanske 10 min hittade vi den, hellelujah! Vi hade lite smått panik där ett tag.. Vi for sedan hem igen, borstade tänderna osv och for iväg för att hämta upp en till kompis innan dansen. Väl där var det ganska awkward, väldigt få som dansade och enorma spaces mellan grupperna som faktiskt dansade. Tog ett bra tag innan det kom igång, men ändå ytterst lite. Visst vi dansade och allt, hängde med roliga personer som lärde oss Dougie och Twirk... Dock var i princip den enda låten jag verkligen kännde igen "Danza Kuduro", annars var det väl typ Rack City stuket som spelades. I slutet spelade dom även Cupid Shuffle och Cha Cha Slide vilket är låtar där dom berättar vad du ska göra, så det var väl ändå lite coolt när hela stället dansade samma dans. Dansens tema var tydligen Apocalypse, men det syns inte så klart som dom visar i filmerna. Här var det bara någon skylt och en pappersvulkan. Kl 11 skulle dansen sluta men redan vid halv tände dom lamporna, så vi bestämde oss för att fara hem, och gud vad vi var slut!
 

Me & Christina


Duckface
Sko-Fix
Min Familj
Mina Värdisar <3

Jag och Lesia

<3

Lejonkungen med Bella

Middag

Nu fick ni en liten bildbomb :D

Puss

Kommentarer
Postat av: Mamma

Du är såå himla vacker gumman och skorna bara älskar jag! Klänning är skitsnygg fast det har jag ju redan sagt att jag tycker.... :-)

Älskar dig!!! Puss <3

2012-10-09 @ 19:12:06
Postat av: Maya

Såg nu att jag kommenterade i fel inlägg, haha. Men Du förstår säkert... Håller med Marianne om att Du har skitsnygg klänning och skor! Men det skrev jag väl redan?! :)

2012-10-10 @ 10:30:17
URL: http://maypel.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0